Blijf op de hoogte van D66

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer vinden over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer lezen over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens. U kunt ook uw voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Matthijs van Miltenburg

Europarlementariër

46 jaar

Den Bosch

De Nederlandse economie draait voor een groot deel op export naar Europese landen. Nederland heeft een sterke Europese markt nodig. Het wordt tijd dat we die afmaken en uitbouwen. Grensoverschrijdend ondernemen en werken moet gemakkelijker worden. Administratieve lasten verlicht.

“D66 staat voor Europese investeringen in innovatie, nieuwe technologieën en onderwijs. Daarmee versterken wij de concurrentiekracht van het Nederlands bedrijfsleven en creëren wij duurzame groei en banen.”

In mijn Europa scheppen we een aantrekkelijk klimaat voor investeren en ondernemen. In mijn Europa maken we werk van een sterke economie met een passende arbeidsplaats voor elk talent.

Meer van Matthijs van Miltenburg