Blijf op de hoogte van D66

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer vinden over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer lezen over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens. U kunt ook uw voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

In een snel veranderende wereld is een verenigd en democratisch Europa essentieel voor het behoud van onze vrijheid en kwaliteit van leven. Mensen mogen verwachten dat politici verantwoordelijkheid nemen en leiderschap tonen, om Europa concurrerend te maken, onze strategische positie uit te bouwen, maar ook om wereldwijd mensenrechten te verdedigen.

“D66 staat voor een sterk Europa in een wereld die snel verandert. Het verdedigen van mensenrechten en liberale waarden moet opnieuw en ambitieus worden gerealiseerd.”

De digitale revolutie opent nieuwe vormen van bestuur en ondernemerschap. Door open data moeten burgers beter hun eigen leefomgeving kunnen vormgeven en de overheid controleren. De Europese digitale interne markt moet worden vervolmaakt om nieuwe groei en innovatie te stimuleren. Modernisering van het auteursrecht is daarvoor essentieel.

Meer van Marietje Schaake