Blijf op de hoogte van D66

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer vinden over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer lezen over hoe we omgaan met uw persoonsgegevens. U kunt ook uw voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 19 oktober 2018

Vacature: multimediastage D66 Europees Parlement

D66 in het Europees Parlement zoekt een stagiair-vormgever die onze delegatie van vier Europarlementariërs visueel ondersteunt. Ben jij een creatieveling met affiniteit voor politiek en kan jij zelfstandig video’s maken en bewerken? Dan zoeken wij jou.

 Je komt te werken in het mediateam met daarin twee voorlichters. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het produceren van videomateriaal, waarmee we de werkzaamheden van onze vier parlementsleden op een toegankelijke manier uitdragen. Je vaardigheden op het gebied van videobewerking moeten zodanig zijn, dat je zelfstandig van idee naar kwalitatief hoogstaand product kunt werken. In de politiek staat er vaak tijdsdruk op het werk, dus ook snelheid is regelmatig vereist.

 Wij bieden je een adequate stagevergoeding. Daarnaast bieden we je een kans om te werken in een bijzondere omgeving, waar heel Europa samenkomt. Je krijgt een kijkje in de keuken van de politiek en wordt begeleid door de persvoorlichters van de fractie. Veel van je materiaal zal gepubliceerd worden via de kanalen van D66. Een mooie kans om snel te bouwen aan je portfolio.

 De begindatum van de stage is in overleg, maar hoe sneller je kan beginnen des te beter.  De einddatum is 31 mei 2019. Standplaats is Brussel, met eventueel een aantal werkdagen in Straatsburg – waar het Europees Parlement één keer per maand bijeenkomt.

 Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 17 december a.s. naar vincent.stuer@ep.europa.eu. Een voorbeeld van je werk wordt op prijs gesteld. We laten je uiterlijk 20 december weten of je op gesprek kan komen.

 (Ingeschreven staan als student aan een opleiding waar visuele vormgeving centraal staat is een pre.)