Blijf op de hoogte!

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer vinden over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 16 maart 2017

Gedachtewisseling met de Speciaal Gezant voor het bevorderen van de vrijheid van godsdienst of levensovertuiging buiten de EU

Op 23 maart 2017 organiseren Sophie in ’t Veld en Virginie Rozière, co-voorzitters van het European Parliament Platform for Secularism in Politics (EPPSP) een gedachtewisseling met Ján Figeľ, Speciaal Gezant voor het bevorderen van de vrijheid van godsdienst of levensovertuiging buiten de EU.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het Europees Parlement in Brussel, zaal A5G1, van 12:45 tot 14.15. Een broodjes lunch zal worden geserveerd voor de start van het evenement.

Als u de bijeenkomst wil bijwonen en geen toegang heeft tot het EP, stuur dan uw gegevens (voornaam, naam, nationaliteit, geboortedatum en ID-kaart / paspoort en het nummer daarvan) naar Europarlementariër Virginie Rozière (virginie.roziere@europarl.europa.eu).